Le RUM FAROL είναι προϊόν του PEDRO FERREIRA στην Πορτογαλία, σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό απόσταγμα με βάση τη μελάσα, που ωριμάζει σε βαρέλια Tawny ex-Porto.
Με την όψη του, εμφανίζεται κεχριμπαρένιο, ελαφρώς χαλκός.
Η μύτη εκπλήσσεται από ένα γλυκό άρωμα κερασιού, οι φρουτώδεις και επίμονες νότες θυμίζουν το κρασί του Porto.
Η γεύση αποκαλύπτει ένα καπνιστό και ξυλώδες άρωμα, αρχικά ξηρό και στη συνέχεια απαλό.
Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να δημιουργούν εξατομικευμένα προϊόντα και να χτίζουν την επιχείρησή τους χάρη σε προηγμένες τεχνολογίες που επιτρέπουν το σχεδιασμό, τη σχεδίαση και τη δημιουργία ενός μοναδικού προϊόντος σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.